Minikjøkken, et kjøkken for deg med liten plass

Minikjøkken
Trend Premiumline er et lekkert og praktisk minikjøkken

Foto: Intra

Minikjøkken er trendy og praktisk. Enten det er til en hybel, kontoret eller et anneks, så har Rørkjøps leverandører minikjøkken for deg. De er både rimeligere og mer funksjonelle enn du tror!

Liker du å vise frem kokkekunstene på hybelen, men sliter med dårlig plass? Da bør du vurdere å installere et minikjøkken, også kalt hybelkjøkken. Disse smarte kjøkkenløsningene inneholder nemlig alt du trenger – på en så liten plass som mulig. 

Praktiske og stilrene minikjøkken fra Intra

– Nordmenn har helt klart fått øynene opp for minikjøkken, sier Marit Hammer hos Rørkjøps leverandør Intra. Selskapet har mottatt flere internasjonale designpriser de siste årene, og er en av de ledende leverandørene av minikjøkken i Norge. 

– Du må jo ikke ha et stort kjøkken for at det skal være gøy å bruke det! Minikjøkken er perfekt for deg som har begrenset med plass, kanskje på et sommerhus eller en hybel, men som likevel ønsker en solid kjøkkenløsning med mange muligheter, poengterer Hammer. 

Culina

Et lite kjøkken med store fordeler

Intras små kjøkkenløsninger er langt ifra ordinære, og de har jobbet hardt for å kunne levere spennende produkter av høy kvalitet til det norske markedet. 

– Enkelte kunder blir overrasket når de ser at de kan velge mellom keramisk koketopp eller induksjonstopp på flere modeller, sier Hammer.

– De fleste forventer nok at minikjøkken er et litt traust produkt uten noe særlig innovasjon. Vi er derfor veldig stolte over å kunne tilby kundene stiligere produkter enn det de kanskje forventer!

Små kjøkken med fokus på skandinavisk design

Plassbesparende kjøkkenløsninger trenger ikke gå på bekostning av lekkert design. Intra har nemlig lansert to nye kjøkkenserier, Culina og Premiumline, som setter både funksjonalitet og design i fokus. 

– Culina er et minikjøkken i skandinavisk design, sier Hammer.

– Det har et rent og moderne uttrykk, og passer perfekt til de av oss som er designbevisste. Premiumline er også et veldig populært produkt, og mange av kundene liker spesielt godt de moderne håndtakene som gir en solid og litt eksklusiv følelse.

Uansett om du foretrekker trendy design eller enkel funksjonalitet, så har Hammer en klar oppfordring til nordmenn:

– Du trenger ikke ha et stort kjøkken for å lage god mat. Spør din fagmann fra Rørkjøp om mulighetene for din hybel, kontor eller anneks – du vil bli overrasket!

Fordeler med minikjøkken

• Lang holdbarhet
• Lave installasjonskostnader
• Tidløs stil
• Plassbesparende
• Enkel installasjon
• Lett å vedlikeholde